NOVINKY

Poslední novinky a události v našem klubu

ŽRALOCI SKVĚLE REPREZENTOVALI HAVÍŘOV!

V sobotu 6.4.2024 odehráli Indiánci první jarní část turnaje Minirepubliky v Praze. 

Hned na úvod je čekali borci z SK SLAVIE PRAHA. Kluci vstoupili do tohoto zápasu se zbytečným respektem a snad po první desetiminutovce už Slavie vedla o tři góly. Poté se Žraloci oklepali, zjistili, že to jsou stejní kluci jako jsou oni a jejich výkon začal stoupat. Proti obrovskému favoritovi se jim nakonec podařilo dvakrát skórovat a korigovat tak výsledek. Je škoda, že se jim nepodařilo dát vyrovnávací gól, protože k tomu měli spoustu příležitostí. Nicméně od této úvodní těsné porážky s tak kvalitním týmem hráči zjistili, že se nemají čeho bát i na takové velké úrovni a začali hrát svou hru. Ve zbývajících zápasech na turnaji předváděli své individuální fotbalové schopnosti, začali týmově tvořit tak, jak jim je vlastní a samozřejmě i střílet góly. Žraloci tak dál dokazují, že jsou rovnocenným soupeřem ligovým týmům a za to je potřeba je pochválit. Každopádně to nebyl víkend jen na hřišti, ale velikým zpestřením bylo pro kluky také setkání s legendou českého fotbalu Petrem Švancarou a hvězdným obráncem AC SPARTA PRAHA Angelem Preciadem. Kluci tak znovu získali spoustu neocenitelných zkušeností na hřišti, ale i zážitků mimo něj. 

Další kolo Minirepubliky se odehraje v květnu na Slovensku a organizátorem bude ŠK SLOVAN BRATISLAVA. Děkujeme SK SLAVII PRAHA za výbornou organizaci, rodičům za to, že znovu jeli podpořit své děti přes celou republiku a klubu za finanční podporu.🦈⚽️

MFK HAVÍŘOV – SK SLAVIA PRAHA 2:3

MFK HAVÍŘOV – 1. SC ZNOJMO 5:0

MFK HAVÍŘOV – FK BENEŠOV 2:3

MFK HAVÍŘOV – ŠK SLOVAN BRATISLAVA 3:0

MFK HAVÍŘOV – FK JUNIOR STRAKONICE 9:2

Branky: 7 RAJTR Michael, 5 MATUŠOVIČ Matyáš, 3 GÁBOR Martin, 3 LIDAŘÍK Vojtěch, 2 ÇIKU Cristiano, KOŽUŠNÍK Theo.

Sestava: PAVLÍČEK Filip, KOŽUŠNÍK Theo, DANG Phi Son, RAJTR Michael, MATUŠOVIČ Matyáš, GÁBOR Martin, ÇIKU Cristiano, LIDAŘÍK Vojtěch, DARÁK Samuel.