NOVINKY

Poslední novinky a události v našem klubu

Příprava ve Vsetíně přinesla výhru

Havířov v přípravě porazil Vsetín, trefili se Nemanja Kuzmanovič s Dušanem Zarembou.

Havířovští fotbalisté odehráli v rámci přípravy na novou sezonu další povedené utkání. Ve Lhotě u Vsetína porazili Vsetín 2:0.

Indiáni navázali na domácí výhru nad Karvinou B a v přípravě přidali další vítězství. „Vsetín nebyl vůbec snadným soupeřem, vždyť v minulé sezoně měli ambice na postup a ten budou chtít i letos. Navíc mají výborného trenéra,“ upozornil havířovský kouč Tomáš Mrázek.

Skóre utkání otevřel už v osmé minutě po pěkné kombinační akci Nemanja Kuzmanovič. „Pracovali jsme na tom v týdnu, jsem rád, že jsme to přetavili i do utkání,“ pochválil své svěřence Tomáš Mrázek.

Na 2:0 dával necelých dvacet minut před koncem Dušan Zaremba, jehož dobře našel Sebastian Latoň. „Soupeře jsme pustili do jediné situace, jinak jsme si to hlídali. Ukázali jsme dobré i horší věci, musíme zapracovat na finální fázi, ale věřím, že to všechno ještě vyladíme,“ dodal trenér Havířova.

Havířov dosud v přípravě odehrál tři přátelské zápasy. Další dva ho čekají v sobotu na Slovensku, kde se představí proti Frýdku-Místku a soupeři ze Slovenska. Pak už přijde na řadu pohárový duel s Třincem. „Budou favoritem, ale my je budeme chtít potrápit,“ prohlásil Mrázek.

Branky⚽ 8. Kuzmanovič, 73. Zaremba.

Leave a Reply