NOVINKY

Poslední novinky a události v našem klubu

Druhá příprava přinesla vítězství

Cenná výhra v přípravě, Havířov porazil Karvinou B

Havířovští fotbalisté ve svém druhém přípravném utkání doma porazili třetiligového soupeře. Nad Karvinou B vyhráli 1:0.

Úvodní přátelské utkání Havířov odehrál v Třinci, kde prohrál 0:2. Ve středu se poprvé představil před svými fanoušky, kteří museli odcházet spokojeni. Domácí odehráli dobrý zápas a připsali si výhru nad silným soupeřem.

„Karvinská rezerva má kvalitu, hrají třetí ligu. Byl to dobrý zápas z obou stran,“ řekl po závěrečném hvizdu havířovský kouč Tomáš Mrázek.

O osudu utkání rozhodla branka Davida Bereka – nové posily Indiánů. Rozdíl ve skóre mohl být ještě vyšší, dvě tutové šance hlavou měl Blejchař, Puchel netrefil prázdnou bránu. „Podali jsme velmi kvalitní výkon, měli jsme i další šance, vyhráli jsme zaslouženě. Hrálo se sice ve velkém horku, ale kluci zápas odmakali, organizace naší hry byla velmi dobrá,“ uvedl Mrázek. 

Do přípravy se v Havířově zapojila řada hráčů, s některými z nich se ale klub po duelu s Karvinou B rozloučil. „Změn je tady hodně, ale noví kluci mají kvalitu, něco už mají za sebou. Sezona bude o něčem jiném než příprava, každopádně musím říct, že přístup kluků mi dělá radost. Chceme bojovat o postup,“ uzavřel Mrázek.

Další přípravné utkání Havířov odehraje v sobotu ve Vsetíně.

Leave a Reply