NOVINKY

Poslední novinky a události v našem klubu

INDIÁNI V BRATISLAVĚ

V sobotu 4.5.2024 se tým starší přípravky – modré (Žraloků) ukázal ve výborném světle na turnaji Minirepubliky v Bratislavě. Indiánci vyhráli všechny čtyři zápasy a jednoznačně tak ovládli poslední sérii ve skupině A. Naši borci postupně zdolali ŠK SLOVAN BRATISLAVA, FK BENEŠOV, FC PETRŽALKA a FK JUNIOR STRAKONICE. Do turnaje vstoupili vítězstvím proti Slovanu Bratislava a v tomto duchu odehráli i své další zápasy, kdy se dominantně prosazovali jak individuálně, tak i atraktivní kombinační hrou. Stejně jako herní projev nás těší i charakter chlapců, protože nejen že odehráli v horkém slunečném dni jako jediní čtyři zápasy po 30 minutách bez přestávky a potvrdili svou kvalitu, ale zároveň na hřišti nechali absolutně vše a dokázali, jak jsou skvělá parta. Svou hrou si získali obdiv ostatních hráčů, fanoušků i trenérů a důkazem toho bylo několik pozvánek na další kvalitní zápasy a turnaje. Jsme na naše Žraloky neskutečně hrdí za to jak se prezentují na takové úrovni. Děkujeme všem soupeřům za skvělé zápasy, klubu za finanční podporu a hlavně rodičům za vše.

MFK HAVÍŘOV – ŠK SLOVAN BRATISLAVA 4:2

MFK HAVÍŘOV – FK BENEŠOV 5:1

MFK HAVÍŘOV – FC PETRŽALKA 7:3

MFK HAVÍŘOV – FK JUNIOR STRAKONICE 11:2

Branky: 7 ÇIKU Cristiano, 7 RAJTR Michael, 6 MATUŠOVIČ Matyáš, 3 GÁBOR Martin, DANG Phi Son, SUCHÝ Michal, LIDAŘÍK Vojtěch, PAVLÍČEK Filip.

Sestava: PAVLÍČEK Filip, DARÁK Tobias, DANG Phi Son, RAJTR Michael, MATUŠOVIČ Matyáš, GÁBOR Martin, SUCHÝ Michal, ÇIKU Cristiano, KOŽUŠNÍK Theo, LIDAŘÍK Vojtěch.