NOVINKY

Poslední novinky a události v našem klubu

23. KOLO

… a že bylo na co koukat …

Indiáni byli od začátku aktivnější a už v deváté minutě se dostali po zásluze do vedení. Po dlouhém autu se míč odrazil k Janu Schaffartzikovi a ten otevřel skóre. Havířov pokračoval v dobrém výkonu a po půl hodině hry dával z rychlého brejku na 2:0 Tomáš Wojnar. Krátce před přestávkou se prosadil ještě Daniel Jež a hosté tak šli do kabin s pohodovým náskokem tří branek.

Bohumín o přestávce zamíchal se sestavou, ale obraz hry se nezměnil. Havířovští dominovali a po pár minutách dával Tomáš Wojnar zvyšoval skóre svou druhou brankou na 4:0. Indiáni poté mohli přidat i další góly, v šancích byli Jakub Heller, Ibrahim Bewene nebo Radim Kozel, avšak skóre se už nezměnilo. To už nás ale mrzet nemuselo, jelikož jsme po vysoké výhře v tabulce na pátém místě.

„Jestli jsem po minulém utkáni řekl, že naše hra je jako s*x bez vyvrcholení, tak teď to bylo se vším všudy. Jsem rád, že se naše herní převaha konečně projevila i na výsledku“, hodnotí trenér Mrázek.

Trenéra potěšil skvělý týmový výkon okořeněný nadstandardními individuálními výkony. „Jsem rád za kluky, protože v tréninku neskutečně dřou a teď za to byli konečně odměněni a mohli si utkání naplno užít. Věřím, že na tento výkon navážeme hned v následujícím utkání doma s Bílovcem“, prohlásil Mrázek, jenž ocenil i výkon domácího celku. Rád bych vyjádřil respekt k soupeři, který není na třetím místě náhodou, oceňuji, že nezalezli, ale šli si to s námi „rozdat na férovku“.